0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 31. märtsil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula postkontor jääb avatuks kahel päeval nädalas

Lihula postkontor, mis pidi sellest nädalast suletama, töötab edaspidi kaks päeva nädalas – teisipäeviti ja neljapäeviti.

Hooldekodud ootavad infot testimise kohta

Pärast koroonaviiruse jõudmist Saaremaa hooldekodusse, lubas sotsiaalminister Tanel Kiik nädalavahetusel Eesti hooldekodude laustestimist. Kas ja millal võiks järg Läänemaani jõuda, ei tea veel ükski siin tegutsev hooldekodu.

Võtame halvast parima

Bibliograf Krista Kumbergi raamatusoovitused kriisiajaks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz