Ansi Arumeel: eriolukorras jääb postiteenus toimima täies mahus

Eesti Posti kava järgi on Lihula postkontor märtsist poole vähem aega lahti. Postiametnik Piret Elismäe kaotab töö, sest ei soovi veel väiksema palgaga jätkata. Andres Hion
Lihula postkontor. Andres Hion

Eriolukorras jääb postiteenus toimima täies mahus, teenust pakuvad postkontorite ja kirjakandjate kõrval ka postipunktid.

“Kindlasti on Eesti Posti prioriteet meie inimeste – nii töötajate kui klientide – turvalisus. Soovides astuda maksimaalseid samme viiruse leviku ennetamiseks ja tõkestamiseks, plaanisime teenuse ajutist sulgemist nendes kohtades, kus postiteenust osutatakse koostööpartneri juures ning kõik tingimused pole meie kontrolli all (nt postipunktid poodides või raamatukogudes). Arvestades riigi ja kohalike omavalitsuste tagasisidet jääb teenus toimima täies mahus ka postipunktides ning teeme kõik endast sõltuva, et tagada sealsete töötajate ja klientide ohutu teenusekasutus,” ütles Eesti Posti juhatuse esimees Ansi Arumeel.

Eile plaanis Eesti Post sulgeda kõik postipunktid ja plaanis postkontoreis olla korraga ühel kliendil. Plaanist saab lähemalt lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments