Valitsus lükkab ümber valeinfo Tallinna sulgemise kohta

Peaminister Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Leviv valeinfo.

Valitsus lükkab ümber sotsiaalmeedia võrgustikes leviva valeinformatsiooni, et Tallinna linna on plaanis sulgeda. See ei vasta tõele.

„Tegemist on valeinfoga, mille teadlik levitamine on lubamatu. Tahtlik paanika tekitamine ning inimeste eksitamine on eriti kriisiolukorras väga ohtlik. Minu tungiv soovitus on see, et meie inimesed usaldaksid ja levitaksid eelkõige ametlikes infokanalites jagatavaid juhiseid ning informatsiooni, mis on nende allikate poolt kinnitatud. Hoidkem üksteist!” lausus peaminister Jüri Ratas.

Tallinnas Astangul toimub ristmiku ehitus, sinna paigaldatakse ajutisi foore, mille alusena kasutatakse betoonblokke.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
4 aastat tagasi

Saksa ajal lasti paanikatekitajad kohapeal maha. Sama karistuse alla kuulusid rüüstajad, marodöörid ja partisanid…
Peaminister peaks kasutama Kaitseliidu abi…

riikonvalmis
4 aastat tagasi

Millest sellist paanikat tekitatakse? Terviseamet ütles ammu, et linnasi lukku ei panda. Jälgige rohkem ametlikku infot! Kuid ei tasu unustada, et ka sõna on vaba!

Kahju, et nüüd alles eriolukorras hakatakse valetamist karistama. Ka näiteks Martin Helmele ja Kaja Kallasele tapmisähvarduse teinud isikuid oleks nüüd võimalik karistada, kuna nad levitasid valeinformatsiooni oma ebatõese väitega.
Samuti oleks nüüd aeg panna päitsed pähe ka pidevalt valetavale ja libauudiseid levitavale meediale! Saaks lõpuks natukene korda ka majja siin riigis.