0

Tamme tänaval põlesid suitsukonid

14. märtsil veidi enne kella 22 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalus Tamme tänaval. Teataja sõnul oli kortermaja rõdult näha tumedat suitsu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et kolmanda korruse rõdul põles palstmassnõusse korjatud suitsuotsad. Põleng kustutati. Tuletame meelde, et kortermaja rõdudel suitsetamine ei ole ohutu, veel vähem põlevate suitsuotsade viskamine plastnõusse.

14. märtsil kella 7 ajal hommikul sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Lääne-Nigula vallas Paliveres. Sündmuskohal selgus, et sõiduauto oli maha sõitnud tänavavalgustusposti. Liiklusõnnetuses osalenud sõidukil likvideeriti süttimisoht, puhastati sõidutee ning fikseerisid maha kukkunud juhtmed elektrikute saabumiseni.

13. märtsil eemaldasid päästjad sõiduteele kukkunud puu Lääne-Nigula vallas Ehmja külas ja Haapsalus Haeska külas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz