Randma karikavõistlusi juhib Karel Markus Rääli

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Randma karikavõistlused Haapsalu tiirus. Arvo Tarmula
Randma karikavõistlused Haapsalu tiirus. Arvo Tarmula

Ilmar Randma kaarikavõistlusi juhib pärast avapäeva üllatuslikult 15aastane Karel Markus Rääli Linnamäelt.

Baltimaade ühe suurema laskmisvõistluse korraldaja Mati Seppi sõnul oli tänane päev ainult kohalike laskurite päralt, kes lasksid oma ringmärgiharjutuse ära. “Homme teevad sama harjutuse kaugemalt külalised, kes pole veel siia jõudnud. Pärast seda selgub ka võitja,” ütles ta.

Seppi sõnul on Rääli kindel laskmine hea üllatus. “Alustades ta vist üldse ei teadnud, et võistlus juba käib ja arvas, et teeb soojenduslaske,” märkis Seppi.

Välismaa võistlejaist pidid Haapsallu tulema Läti, Leedu, Valgevene ja Soome noored. Eile lõunal otsustas Valgevene spordiministeerium aga, et koroonaviiruse kartuses oma sportlasi välismaale ei lasta. See pani kahtluse alla ka leedulaste osalemise, sest nemad pidid tulema valgevenelaste bussiga. Kiiruga leiti eile omale siiski asendusbuss.

“Olen leedulastega üheenduses olnud, nad juba sõidavad ja jõuavad täna siia,” ütles Mati Seppi.

Kokku osaleb võistlustel ligikaudu 200 sportlast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments