1

Pääste: Vormsil kukkus puu teele

Kolmapäeval sai päästeamet Läänemaale kaks väljakutset.

Kell 9.13 käisid päästjad eemaldamas tuule tõttu teele kukkunud puud Vormsi vallas Saxby külas.

Kell 15.52 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne-Nigula vallas Ingkülas. Teataja sõnul põles ühekordne kõrvalhoone, mille katuselt ja akendest olid leegid väljas. Päästjate saabudes põles 7 x 6 m mõõtmetega ühekordne palkidest saunahoone, mille katus oli sisse vajunud. Päästjad kustutasid põlengu kell 17.42. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
toits
toits

meil kukkus aga käbi alla,ka hea uudis.

wpDiscuz