Lääne-Nigula kalmistud saavad registrisse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula vald on otsustanud hakata valla territooriumil asuvaid kalmistuid ühtsesse registrisse kandma ja neid avalikku internetikeskkonda sisestama.

„See pole kiire protsess, aga see on asi, mis tuleb ühel hetkel ära teha,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Tema sõnul on valla eri kalmistutesse maetute andmed kirjas praegu vaid kalmistuvahtide kaustikutes ja Exceli tabelites.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vaatan
4 aastat tagasi

murega …… , no kaustikut ja exceli tabelit peab kirjutama hakkama, palk ju ka selle eest ettemakstud!!?

anna abi
4 aastat tagasi

kas LE ainus infoallikas on see Sauel pärit isik? Kas te infot kontrollite ka või avaldate lõhmuse mõtted kontrollimatult? Mikk jälle lahtisest uksest sisse murdmas, näiteks Nõval on see kõik tehtud. Alles mõned päevad tagasi panite Nõva Kooli hoolekoguga metsa, krt ärge usaldage seda lolli pimesi

Muhvel
4 aastat tagasi
Reply to  anna abi

Pelgalt pealkirja järgi ei tasu alati järeldusi teha. Artiklis on ka lause: Lääne-Nigula vallal on 15 kalmistut, milledest praegu on osaliselt registris Nõva kalmistu. Jälle on leht Nõvale liiga teinud?

anna abi
4 aastat tagasi
Reply to  Muhvel

mitte kõik ei ole LE sponsorid. Avalikult nähtavas tekstis on alati esitatud sm Leni .. lõhmuse seisukoht, sel korral siis nii:Tema sõnul on valla eri kalmistutesse maetute andmed kirjas praegu vaid kalmistuvahtide kaustikutes ja Exceli tabelites. Vabandust, et Nõva lõiku ei saanud lugeda

Pealkiri
4 aastat tagasi
Reply to  anna abi

Mulle jääb hetkel selgusetuks, et mis mõttes LE sponosr? Kui te poest leiba ostate, siis kas olete leiva sponsor? Iseenesest vaadata saaks ju leivaletti ka tasuta ja kommenteerida. Või kuidas te majanduslikult ajalehe (ükskõik millise) väljaandmist teistmoodi ette kujutaksite? Usun, et hea idee korral haaraks enamus väljaandeid sellest kinni.

vaata aga
4 aastat tagasi
Reply to  anna abi

Loe ja sõimamine on kohatu, ebaviisakas ka.