Politsei otsib Haapsalus kadunud 16aastast Geitsi

Kadunud Geits

Politsei palub abi, et selgitada Haapsalus kadunud 16aastase Geitsi asukohta.

Politsei sai teate noormehe kadumisest eile, 4. veebruari õhtul kella 19.40 paiku, kui Geits ei naasnud koolist. Noormehel ei ole telefoni, seega ei saa temaga ühendust. Varem ei ole ta kadunud olnud.

Politsei käivitas kohe otsingud ning kontrollitud on Haapsalu ümbruskonda ja erinevaid aadresse, kus poiss võib viibida. Samuti on suheldud lähedaste ja tuttavatega ning kogutud infot Geitsi võimaliku liikumissuuna kohta. Viimati nähti Geitsi kella 17 paiku Haapsalu kaubamaja juures.

Geits on 170 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Viimati oli tal seljas roheline jope koos helkurvestiga ning jalas laigulised dressipüksid ja valged tossud. Peas kandis ta musta värvi kootud mütsi. Poisil oli kaasas tumedat värvi seljakott.

Politsei palub kõigil, kes on Geitsi näinud või omavad infot tema asukoha kohta, sellest teada anda helistades numbril 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments