0

Lääne-Nigula vallast saab taotleda haridusstipendiumi

Lääne-Nigula vald kuulutas välja haridusstipendiumi konkursi, mida võivad taotleda nii üldharidus-, kutse- kui ka kõrgkoolide õpilased, kelle elukoht on Lääne-Nigula vald.

Stipendiumifond on tänavu 5000 eurot. Vallavanem Mikk Lõhmuse sõnul on vald igal aastal summa jaganud kümmekonna õpilase vahel. Seejuures ei ole kõik saanud võrdse summa – mõnele õpilasele on vald andnud 800 eurot stipendiumi, mõnele teisele 300 eurot.

Kõigi kandideerijate avaldusi ja motivatsioonikirju hindab komisjon. „Peab suutma selgitada, mida tema õpingud Eesti riigile ja Lääne-Nigula vallale kasu võivad tuua,” ütles Lõhmus.

Üldhariduskoolide õpilaste puhul hindab vald ka nende saavutusi olümpiaadidel ja õpilasvõistlustel, samuti ühiskondlikku aktiivsust. Lõhmuse sõnul on seni haridusstipendiumile kandideerinud vähe kutsekoolide õpilasi.

Stipendiumile saab kandideerida 6. märtsini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz