Nostalgiapäevad on Eesti edetabelis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mulluste nostalgiapäevade paraad. Foto arhiiv

Portaali Puhka Eestis aasta kümne kõige vaadatuma sündmuse hulgas olid ka Haapsalu nostalgiapäevad, teatas Läänemaa turismijuht Annika Mändla.

Nostalgiapäevad oli ainus Läänemaa sündmus, mis esikümnesse pääses. Mändla sõnul olid nostalgiapäevad portaali Puhka Eestis sündmuste edetabelis kuuendal kohal, esikohal oli Tallinna jõuluturg. Mändla lisas, et lehel Puhka Eestis otsiti nostalgiapäevade kohta infot 5696 korda, nendest unikaalseid vaatamisi oli 4879.

Läänemaa objektide vaadatavuse edetabelit juhib portaalis Marimetsa raba 3474 vaatamisega. Järgnevad Paralepa rand (2611), Saxby vaatetorn (1905), Peraküla rand ja Ungru lossi varemed võrdselt 1437 vaatamisega.

„Edetabelisse jõudnud objektid on sellised, mis inimestele huvi pakuvad, kuid mulle tundub, et portaalis Puhka Eestis vaadatakse rohkem neid objekte, millel endal koduleht puudub või pole see väga ülevaatlik,” rääkis Mändla.

Mändla tõi näiteks, et Marimetsa rabal kodulehte kui sellist pole, aga näiteks linnusemuuseumi kohta infot otsites minnakse pigem muuseumi kodulehele. „Ka sündmustega võib sama olla – Ameerika autode ja Augustibluusi kava vaadatakse pigem nende kodulehelt,” lisas Mändla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments