LOETUIMAD LOOD 2019: autod rammisid Haapsalu pearistmikul valgusfoori

Lääne Elu

info@le.ee

Avaldame 2019. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

29. oktoobri hommikul rammisid kaks õnnetusse sattunud sõiduautot Haapsalu peamisel ristmikul valgusfoori – post on pikali, autod puruks, kuid inimesed vigastada ei saanud.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul ei lasknud Lihula maanteed pidi kesklinna poole sõitnud sõiduauto Ford läbi peateel ehk Jaama tänavalt Tallinna poole suunduvat sõiduautot Volvo ja sõitis talle küljelt sisse. Autod paiskusid vastu fooriposti, mis murdus ja pikali kukkus.

Laurmanni sõnul inimesed avariis viga ei saanud ja tegemist on kindlustusjuhtumiga.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul paigaldatakse pikali sõidetud foori asemele uus. „See peaks juhtuma täna-homme,” ütles Mäesalu.

Kui palju uue foori paigaldus maksma võib minna, ei osanud Mäesalu veel öelda, kuid tema sõnul korvab kahju liikluskindlustuse fond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
4 aastat tagasi

Miks need foorid nii halvasti jalgratturitele reageerivad, kes sõiduteel sõidavad. Vahet pole kas seisad keset oma suunda või ääres ja kui ühtegi autot ka ei tule selja taha, siis jäädki ootama.
Teenindusmaja parklast väljujatele peaks vist vasakpööret keelava märgi panema. Olete autokoolis käinud või ei?