Piltuudis: jõulunartsiss Ubasalu külas Kullamaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

“Lääne Elus juba kuulsust kogunud Ubasalu ime-nartsiss õitseb taas!” teatas Marit Mõistlik-Tamm ja lisas kirjale 26. detsembril, jõulu 2. pühal tehtud foto. “Pisut on taustal ka lumehelbeid näha,” lisas foto autor

Ubasalu külas Kullamaal õitseb öökülmadele vaatamata kevadel peenrasse istutatud potinartsiss, kirjutas Lääne Elu 10. oktoobril.

“Teised lilled on kõrvalt ära kadunud, aga tema õitseb – uhkelt nagu lipulaev,” ütles Marit Mõistlik-Tamm toona.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments