0

Piltuudis: jõulunartsiss Ubasalu külas Kullamaal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

“Lääne Elus juba kuulsust kogunud Ubasalu ime-nartsiss õitseb taas!” teatas Marit Mõistlik-Tamm ja lisas kirjale 26. detsembril, jõulu 2. pühal tehtud foto. “Pisut on taustal ka lumehelbeid näha,” lisas foto autor

Ubasalu külas Kullamaal õitseb öökülmadele vaatamata kevadel peenrasse istutatud potinartsiss, kirjutas Lääne Elu 10. oktoobril.

“Teised lilled on kõrvalt ära kadunud, aga tema õitseb – uhkelt nagu lipulaev,” ütles Marit Mõistlik-Tamm toona.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz