0

LOETUIMAD LOOD 2019: Kaubamajas avas uksed uus pood

Lääne Elu

info@le.ee

Avaldame 2019. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

2. novembril avab Haapsalu kaubamajas fotopoe kõrval uksed uus pood Spekter.

Poepidaja Imbi Niitsoo ütles, et kaupa leidub noortele ja vanadele, müügil on nii uusi kui ka kasutatuid asju. „Pole tavaline riidepood, on muud ka – suveniire ja majapidamisasju,” ütles Niitsoo. Suurem osa kaubast on toodud Inglismaalt, kus Niitsoo kaheksa aastat elas.

Esialgu saab poes maksta vaid sularahas, kuid et kaubamaja ümbruses on pangaautomaadid, ei näe Niitsoo selles probleemi. Samuti on poes võimalik tingida. „Tahaks odavamini ja kiiremini lahti saada,” põhjendas Niitsoo.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz