Täna avab kaubamajas uksed uus pood

Peetri Pizza praegune omanik tahab söögikoga frantsiisi edasi müüa. Foto: Urmas Lauri


Haapsalu kaubamaja. Foto: Urmas Lauri

Täna avab Haapsalu kaubamajas fotopoe kõrval uksed uus pood Spekter.

Poepidaja Imbi Niitsoo ütles, et kaupa leidub noortele ja vanadele, müügil on nii uusi kui ka kasutatuid asju. „Pole tavaline riidepood, on muud ka – suveniire ja majapidamisasju,” ütles Niitsoo. Suurem osa kaubast on toodud Inglismaalt, kus Niitsoo kaheksa aastat elas.

Esialgu saab poes maksta vaid sularahas, kuid et kaubamaja ümbruses on pangaautomaadid, ei näe Niitsoo selles probleemi. Samuti on poes võimalik tingida. „Tahaks odavamini ja kiiremini lahti saada,” põhjendas Niitsoo.
Malle-Liisa Raigla

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Radi Ridi Ralla
4 aastat tagasi

Takko Takkoks. Selline kauplusekett nagu PEPCO on vahva. Saab riided selga nii suur kui väike, nii noorem kui vanem. On hea igapäevasteks ostudeks ka kodumajapidamistarvete osas. Mis parim – hind on kordades soodsam kui Takko või Koduekstra või… Haapsalu võiks elavdada küll põnevate toodete kaubavalikut.

Kurvaleenu
4 aastat tagasi

Kas Haapsalusse tuleb kunagi ka mõni tuntum rõiva-ja jalatsipood? Kas haapsallased tõesti peavad ostma taaskasutatud asju (mitte et ma selle vastu oleks), aga tõesti Takko on ainuke nn. brandipood?! Ärge tulge väitma, et ei jaksaks kallimaid asju osta. Jaksavad küll, kui võimalus oleks, praegu lihtsalt peab selleks Tallinna jm sõitma.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Kurvaleenu

Võin müüa kõikvõimalikke firmasilte, kui see nii tähtis on!

Sveta
4 aastat tagasi

Kas kaarditerminali hind on siis liiga kallis?
Kõik on nii harjunud kaardiga maksma. Sellest tuleb korralik segadus.

I.Niitsoo
4 aastat tagasi
Reply to  Sveta

Esimesel päeval ei olnud mitte mingit probleemi kellelgi…