Päästeamet sai tormi tõttu 23 väljakutset

Möödunud ööpäeval sai päästeamet Läänemaal tugevast tuulest tingitud väljakutseid 23.

Kõrvaldada tuli teedele langenud puid või tagada turvalisus purunenud elektriliinide juures. Teedele kukkunud puid aitasid kutseliste päästjate kõrval eemaldada ka vabatahtlikud päästjad. Inimesed kannatada ei saanud. Omavalitsuste kriisimeeskonnad tegelevad võimalike probleemide selgitamise ning lahendamisega edasi. Päästeamet pakub neile vajadusel igakülgset abi.

Üle Eesti sai päästeamet tormi tõttu üle 500 väljakutse, millest enamik olid sõiduteele kukkunud puude kohta.

Päästeameti vastutava korrapidaja Meelis Mesi sõnul oli eile õhtul päästjate koormus üsna suur, kuid kõik sündmused said teenindatud. „Öö oli meie jaoks juba üsna rahulik, aga ilmselt hakkab hommikul väljakutsete arv taas kasvama, sest inimesed hakkavad tööle sõitma ja võivad avastada teele langenud puid,“ märkis Mesi ja kutsus üles kõiki varuma sõiduks rohkem aega ja olema ettevaatlik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments