Opositsioon süüdistab vallavanemat tööluusis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus (paremalt kolmas) pidi volikogule aru andma, miks ta septembriistungist osa ei võtnud. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus (paremalt kolmas) pidi volikogule aru andma, miks ta septembriistungist osa ei võtnud. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu liikmed, reformierakondlased Jaanus Ratas ja Marek Topper tahtsid volikogu viimasel istungil saada selgust, kas vallavanem on teinud tööluusi või on hoopis volikogu esimees oma töö tegemata jätnud.

Arupärimisele tõukas neid tõsiasi, et septembris ei osalenud vallavanem Mikk Lõhmus volikogu istungil, samas polnud ta ka ametlikult puhkusel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nonii
4 aastat tagasi

Nii kuidas üleval, nii ka all, ikka reform lammutamas …

Vallavanem
4 aastat tagasi

käibki mõne arvates suvaliselt tööl , info ei liigu ja salatsemist on liiga palju.Aga eks igaühel on omad nipid ja stiil,kuidas volikogu liikmeid pooleldi ajusurmas hoida,et nad kuulekalt kätt tõstaksid ja vastu ei kobiseks ega oma suud volikogus ei avaks-see pilt on Lääne- Nigula volikogus juba täitsa tavaline.

kodanik
4 aastat tagasi

Lugedes artikkel lõpuni, siis süüditust kuskilt ei näe, tegemist on arupärimisega, mis ei tähenda, et kedagi süüdistatakse, vaid soovitakse selgust. Hea sulemeister võiks nimetada asju õigete nimedega. Äkki on asi hoopis volikogu esimehes?

Hehee
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Volikogu esimehe teine nimi ongi “tööluus” e. on tegemist inimesega, kes vähemalt volikogus küll millegagi ei tegele, iga sisulise asja arutamise vaiba alla üritab lükata ning temale ebameeldivate/tüütute inimestega ei lävi. Ju siis on solidaarne Soome postistreikijatega vms., värvidelt ikkagi ju sots.

kadakas
4 aastat tagasi
Reply to  Hehee

Vallavanem annab oma kommentaaris päris täpse kirjelduse. tore on vaadata, kuidas vallavanem M.Lõhmus oskab kasutades ära oma suuri kogemusi Savisaare õpilase ja kummardajana viia volikogus hääletusel enamus volikogu liikmetest pooleldi ajusurma ja tasalülitada. Isegi Kullamaa Osavalla kogu aseesimees Pärnpuu, kes muidu ju Läänemaal sõnakas mees ja kes pidevalt toonitab, et tal on neli häält selja taga – need neli Osavalla koosolekul hääletavad ühtemoodi , volikogus olles tekkib täielik kramp ja saabuvas ajusurmas vaadates ahastavalt vallavanema poole -teistmoodi , nagu Lõhmusele vajalik.Mõned volikogu liikmed siiski püüvad sisemiselt protestida, kuid vastu ja oma arvamust ei julgeta välja öelda, et südametunnistust kuidagi rahustada… Loe rohkem »