Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Deiw Rauhumäe kaasosalised astuvad kohtu ette

Deiw Rahumägi meelitas vallavanemana oma tuttava ehitusärimehe Nõva päevakeskuse remondihankega skeemitama, mistõttu astub ehitusettevõtja Roland Tšerkassov detsembris kohtu ette.

Metskurvitsad meelitavad itaallasi Noarootsi

Kümnendat sügist vallutavad Saare mõisa Noarootsis paariks-kolmeks nädalaks itaallased, keda meelitab siia metskurvits ehk nepp. „Metskurvitsad on meie kirg,” kinnitas Itaalia metskurvitsa klubi liige Giovanni Giuliani. Saare mõisas peatuvad itaallased on ühelt poolt jahimehed, teisalt huvitab neid aga metskurvitsate käekäik.

Läänemaa toidunädalat ilmestavad kala ja kõrvits

Tänasest järgmise pühapäevani tähistab Kodukant Läänemaa taas kohaliku toidu nädalat, mis keskendub siinsest toorainest valmistatud erilistele õhtusöökidele ja õpitubadele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei tea
4 aastat tagasi

mis nende asemel siis tuleb ? Võiks ju olla mõlemad, nii toiduosakond kui ka riided, käsitöö.See ikkagi meelitaks turule nats rohkem inimesi.Kui ostjaid pole ,pole ka turgu.Paar letti Läti või Poola kaubaga ei segaks ju kedagi.

Kodanik2
4 aastat tagasi

Ammu oleks aeg olnud need kaltsumüüjad sealt minema lüüa. Tore, et turg areneb!

kodanik 1
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik2

kuidas areneb, turg on ikka müügikoht, mis saab sellest suurest turuplatsist

Ibra tuvi põrutaja
4 aastat tagasi

Kesse loll käib turul riideid ostmas? Lätist leedust tuuakse ja maksud jäetakse maksmata. Nagu 25 aastat tagasi.

K.S
4 aastat tagasi

Kas riided milledelt on maksud makstud on ka kuidagi paremad???

Renno
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

No kes neid kaltse ikka ostab. Pigem värsket köögivilja. Saage üle ja minge tööle.

Aga
4 aastat tagasi
Reply to  Renno

kuidas riiete müük segab köögivilja müümist?

linlane
4 aastat tagasi

millistest maksudest käib jutt,täpselt sama moodi tuleb makse maksta kõikides hulgiladudes nii Leedus,kui Poolas,samadest hulgimüügiladudest hangivad kaupa ka teised jaekauplejad,vahe on ainult müügikohas,igas teises linnas toimub riiete müük ka turul

Lolliina
4 aastat tagasi

vaat kus tarkpea tuli välja oma lolli küsimuse põrutamisega. Kui see on loll, kes turult riideid ostab, siis mina armastan seda lolli, sest omaarust olen ma väga ilus loll. Ma võin kartulikoti ka selga panna, aga ilus olen ikkagi. Juba vanarahvas tõdes, et ega riie meest ei riku.Rõõvas ei ilutse inemist, inemine ilutses rõõvast. Ega saapad sind saksaks ei tee.