9

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. novembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Deiw Rauhumäe kaasosalised astuvad kohtu ette

Deiw Rahumägi meelitas vallavanemana oma tuttava ehitusärimehe Nõva päevakeskuse remondihankega skeemitama, mistõttu astub ehitusettevõtja Roland Tšerkassov detsembris kohtu ette.

Metskurvitsad meelitavad itaallasi Noarootsi

Kümnendat sügist vallutavad Saare mõisa Noarootsis paariks-kolmeks nädalaks itaallased, keda meelitab siia metskurvits ehk nepp. „Metskurvitsad on meie kirg,” kinnitas Itaalia metskurvitsa klubi liige Giovanni Giuliani. Saare mõisas peatuvad itaallased on ühelt poolt jahimehed, teisalt huvitab neid aga metskurvitsate käekäik.

Läänemaa toidunädalat ilmestavad kala ja kõrvits

Tänasest järgmise pühapäevani tähistab Kodukant Läänemaa taas kohaliku toidu nädalat, mis keskendub siinsest toorainest valmistatud erilistele õhtusöökidele ja õpitubadele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ei tea
ei tea

mis nende asemel siis tuleb ? Võiks ju olla mõlemad, nii toiduosakond kui ka riided, käsitöö.See ikkagi meelitaks turule nats rohkem inimesi.Kui ostjaid pole ,pole ka turgu.Paar letti Läti või Poola kaubaga ei segaks ju kedagi.

Kodanik2
Kodanik2

Ammu oleks aeg olnud need kaltsumüüjad sealt minema lüüa. Tore, et turg areneb!

kodanik 1
kodanik 1

kuidas areneb, turg on ikka müügikoht, mis saab sellest suurest turuplatsist

Ibra tuvi põrutaja
Ibra tuvi põrutaja

Kesse loll käib turul riideid ostmas? Lätist leedust tuuakse ja maksud jäetakse maksmata. Nagu 25 aastat tagasi.

Lolliina
Lolliina

vaat kus tarkpea tuli välja oma lolli küsimuse põrutamisega. Kui see on loll, kes turult riideid ostab, siis mina armastan seda lolli, sest omaarust olen ma väga ilus loll. Ma võin kartulikoti ka selga panna, aga ilus olen ikkagi. Juba vanarahvas tõdes, et ega riie meest ei riku.Rõõvas ei ilutse inemist, inemine ilutses rõõvast. Ega saapad sind saksaks ei tee.

linlane
linlane

millistest maksudest käib jutt,täpselt sama moodi tuleb makse maksta kõikides hulgiladudes nii Leedus,kui Poolas,samadest hulgimüügiladudest hangivad kaupa ka teised jaekauplejad,vahe on ainult müügikohas,igas teises linnas toimub riiete müük ka turul

K.S
K.S

Kas riided milledelt on maksud makstud on ka kuidagi paremad???

Renno
Renno

No kes neid kaltse ikka ostab. Pigem värsket köögivilja. Saage üle ja minge tööle.

Aga
Aga

kuidas riiete müük segab köögivilja müümist?

wpDiscuz