Jääkaru kolis talvekorterisse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jääkaru läks talvituma. Arvo Tarmula
Jääkaru läks talvituma. Arvo Tarmula

Haapsalu Linnahoolduse töömehed viisid eelmisel tormisel nädalavahetusel Haapsalu Tagalahel jalutajaid rõõmustava jääkaru skulptuuri talvekorterisse.

„Torm tahtis karu ujuma viia,” ütles Haapsalu Linnahoolduse juht Alo Lõps. Ta selgitas, et tugeva tuulega oli osa skulptuuri kinnitustest lahti tulnud ja oli oht, et tuul kannab kuju oma asukohast kaugemale merele.

Kuna sügisilmad on olnud pehmed, siis Linnahooldus Lõpsi sõnul jääkaru väljavõtmisega seni polnud kiirustanud. Nüüd, kui torm kuju liigutama hakkas, leiti, et pole mõtet skulptuuri uuesti kinnitama hakata ning kõrgest veetasemest ja pimedusest hoolimata otsustati karu talvekorterisse toimetada.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
võib olla
2 aastat tagasi

puudub üldse sellisel juhil mingigi enesekriitika ja eneseväärikus linnakodanike ees.

Pook
2 aastat tagasi

Kes karusid kes puust puratiinosid… iga üks tahab kuidagi silma jääda. Mõni auto hsnkega jne. Mõni põrutab kellegi naist ja mõni käib omasoolistega viljandis põrutamas. Maailm on huvitav. Karu aga vaikib.

Sipelgas
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

Aga minu vanaisa nägi kuidas kerkis munamägi ja mutil oli üleüldse metroo .