Esimene alagruppide ring 50. Tallinna Mõõgal on peetud

Lääne Elu

info@le.ee

Katrina Lehis (vasakult) ja Julia Beljajeva. Foto: EVL

Katrina Lehis (vasakult) ja Julia Beljajeva. Foto: EVL

Eestlannadest alustas kõige edukamalt Julia Beljajeva, kes sai alagrupis kirja viis võitu ja ühe kaotuse. Andra Talen võitis neli matši ning kaotas kaks. Katrina Lehis sai alagrupis võrdselt kolm võitu ja kolm kaotust. Luiza Novosjolova langes alagrupiturniiri järel konkurentsist.
Teises alagrupiringis astuvad võistlustulle Kristina Kuusk, Karoliine Loit, Nelli Differt, Gaia-Marianna Salm, Carmen-Lii Targamaa ja Anu Hark.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz