0

Laupäeval toimuvad Läänemaa meistrivõistlused vehklemises

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Endel Nelise nimeline vehklemisturniir 2018. aastal. Arvo Tarmula
Endel Nelise nimeline vehklemisturniir 2018. aastal. Arvo Tarmula

Homme hommikul kell 10 algavad Haapsalu spordihoone vehklemishallis Endel Nelise nimelised Läänemaa lahtised meistrivõistlused epeevehklemises.

Haapsalu naisvehklejatest lähevad rajale En Garde esindajad Nelli Differt, Kleer Jaani, Svetlana Trynova, Anneli Proosväli, Zinaida Smõtskova ja Carmen-Lii Targamaa.

Eelmisel aastal tuli Läänemaa meistriks Katrina Lehis, kes jääb sel aastal kodustest meistrivõistlustest eemale. Nii tema kui ka Kristina Kuusk on koos viimase treeneri Peeter Nelise sõnul koos koondisega treeninglaagris, kust naastakse pühapäeval.

Mehed alustavad võistlemist kell 14.

Haapsalust pärit meesvehklejatest lähevad võistlustulle Sven Koemets, kes esindab klubi Tallinna Mõõk ning En Garde sportlased Richard Germ, Ingemar Germ, Oliver Laasik, Sten Priinits, Tony Sepp, Mattias Lao ja Peeter Turnau.

Meestest võitis eelmisel aastal Ruslan Eskov.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz