Niine bussipeatus saab ootepaviljonid sel aastal

Niine bussipeatuse kunagised paviljonid on asendatud pinkidega. Urmas Lauri
Niine bussipeatuse kunagised paviljonid on asendatud pinkidega. Urmas Lauri

Niine bussipeatusesse tulevad ootepaviljonid sel aastal.

Tallinna maantee rekonstrueerimise käigus võeti maha Niine bussipeatuses olnud ootepaviljonid, nende asemel on tee valmimisest saati valged ootepingid.

Juuli kuus lubas Haapsalu majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann, et ootepaviljonid tulevad sügiseks. „Sinna peaks need kiiremas korras tellima,” ütles Vaksmann Lääne Elule täna.

Seda, millal bussipeatusesse ootepaviljonid tulevad, Vaksmann öelda ei osanud. „Sellel aastal kindlasti,” ütles Vaksmann.

Niine bussipeatusesse tulevad tänavu samasugused ootepaviljonid nagu on spordihoone ees ja Laine kõrval. Järgmisel aastal on plaanis paigaldada Niine bussipeatusesse paviljonid, kuhu saab ka reklaami panna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nohh.
4 aastat tagasi

Kes Teil käskis enne vanad paviljoid maha võtta, kui uued valmis. Eks need bllondiinid Linnavalitsusest ei saa veel aru, et palga eest, mis nad saavad, on vaja ka inilikut mõelda ja tegutseda

Urmas
4 aastat tagasi

Huvitav, mis vanadest mahavõetud paviljonidest sai?

milles küsimus...
4 aastat tagasi

milles küsimus, see ju ongi hea kui saad vihma käes bussi oodata, natuke sellest liiklusest (hiiumaale praamile minejad, uuemõisa-hps vahel tihedas rivis sõitjad jpt autod, suvel veel .. oi mis rõõm – paljud turistid oma trandulettidega) osa oma hingetõmbesse, et siis natuke seda magusat (sinna bensiini on lisatud igasugu katalüüsaatoreid jt) .. siis kohe mõtlemine selline mürgisem. Kes on arsti õppinud, teavad et aju vereringe saab õhust need mürgid, et siis igasugu pähhe mõtteid mõtelda .. aga see ei loe, cash peab jooksma .. no jah võtame natuke veini siis see põletab õnneks need mürgid ära, mis tänavalt saame, selle… Loe rohkem »

Kodanik2
4 aastat tagasi

Ära rohkem peale võta:)

113
4 aastat tagasi

Kui tee valmis sai siis oli jutt et septembriks saab kindlasti paviljonid ,nüüd ajatakse mingit udu juba siis oli jutuks et varem ei saanud kuna mingid läbirääkimised olid reklaami pakkujatega.

Kohalik.
4 aastat tagasi

Kõik bussipeatused peaksid olema ootepaviljonidega. Kui Niines sajab, siis sajab ka teistes peatustes, miks bussi ootaja peab märjaks saama. Linn hooligu oma rahvast rohkem.

Kodanik
4 aastat tagasi

Arusaamatu, miks linn kulutab eelarve raha ootepaviljonidele, kui need kohad oleks saanud maha müüa ka reklaamipakkujatele. Aga mis siin imestada, kui linn ei oska ka reklaami pealt teenida.

Nimi kohustuslik
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Millest sa järeldad et seda ei tehta? Arvamus on nagu urruauk, igaühel on see olemas. Sina aga võiks arvamuse endale hoida

K.S
4 aastat tagasi

Aga mulle meeldivad Sinu sisukad kommentaarid, lgp. Nimi kohustuslik…Mis siis , et oled ilmselt linnavalitsuse palgal…

Nimi kohustuslik
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Austatud K.S. Kui oleksin linnavalitsuse palgal, siis saadaks juba eos sellised sõnavõtjad pikalt. Kurb on lihtsalt vaadata inimeste kommentaare, kes loogilisi järeldusi teha ei oska ega asjadesse süveneda.

Johannes
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

oleksite võinud oma vaikimisõigust hetkel kasutada

kah linnaKodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Johannes

Vaat sinusugustega, nagu sa Johannes oled, on linnapeal Haapsalus hea elada. Ei näe sa midagi ja elad omas kookonis. Kui hakati Tallinna maantee projekti lähteülesannet kokku panema, siis oleks pidanud nendel linnaametnikkel olema ka veidigi mõistust, aga mitte ootama seda aega, kui linnakodanikud jälle nende konnasilmadele astuvad. Küsiks selle peale- kaua võib? Kui oli vaja oma kambajõmme hakata kaitsma (Lepp ja Lõps), siis leiti kohe raha, aga oma inimeste kaitseks kõigest vihma eest seda raha ei ole. Kas tõesti pole linnapeal häbi nende inimeste ees, kes temale oma hääle andsid?