1

TS Laevade uus toitlustaja hittroogade kallale ei läinud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Tiiu ristimine Heltermaal aprillis 2017. Foto: Urmas Lauri

Parvlaeva Tõll salong. Foto. Urmas Lauri

Mandri ja suursaarte vahel ühendust pidav TS Laevad vahetas 1. oktoobrist laevatoitlustajat. Daily kaubamärgi all tegutsev Baltic Restaurants Estonia kinnitab, et klientide lemmiktoidud on laevakohvikutes alles, vahendas ERRi uudisteportaal.

Viimase kolme aasta jooksul võitsid Saaremaale või Hiiumaale sõitjate südamed mitmed toidud, mida praami peal iseäranis palju osteti. 1. oktoobrist aga toitlustaja vahetus – nüüd teenindab kõikide praamide kohvikuid Baltic Restaurants Estonia AS, endise ärinimega Fazer Amica Eesti, mis tegutseb kaubamärgi Daily all.

Ettevõtte müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson kinnitab, et klientide hirm, nagu oleks hittroad kohvikute menüüdest välja visatud, on alusetu. Menüüsse jäid alles nii kiluvõileib, seljanka, pelmeenid kui ka seapraad. Seejuures jäi ka kiluvõileiva hind samaks – kaks eurot.

Lisaks uuele toitlustajale on Saaremaa liinil kohvikus ka uus kontseptsioon – nüüdsest on soe bufee iseteenindusega. Aasta lõpuks lähevad samale mudelile üle ka Hiiumaa laevad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Eks siis sööme mujal mudelitega kus meid ikkagi teenindatakse.

wpDiscuz