0

Tugev tuul langetas puid teedele

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud ööpäeval reageerisid päästjad Lääne päästepiirkonnas 22 korral tormi tõttu tekitatud kahjude likvideerimisele. Päästjad eemaldasid takistused sõiduteedelt ohutu liiklemise jätkamiseks. Koostöös elektrifirmadega likvideerisid elektriliinide purunemisega seotud ohud.

Eile, 1. oktoobril käisid päästjad Vormsis ja Ehmjas eemaldamas teele langenud puid. Kell 13.01 sai häirekeskus teate, et Vormsi vallas Suuremõisa külas langes puu keset sõiduteed, kell kell 16.48 teatati, et Lääne-Nigula vallas Ehmja külas sulges puu täies ulatuses sõidutee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz