5

Politsei: kelm pettis läänlaselt välja 13 000 eurot

Lääne Elu

info@le.ee


1. oktoobril sai politsei teate, et Läänemaal elav mees sai võõramaiselt telefoninumbrilt kõne pakkumisega panna oma raha lisa teenima aktsiate ostu ja müügiga. Selleks paluti tal teha eelnevalt sissemakseid ülekannetena. 59-aastane mees tegi ettevõttele korduvaid ülekandeid, kuid lubatud kasu jäi saamata. Tekitatud varaline kahju on veidi üle 13 000 euro.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sajad
Sajad

Miljonid annavad raha pappidele lubaduse eest taeva pääseda ja politsei ei tee väljagi

naine
naine

inimesi on erinevaid, on üksikuid,kellel polegi kuskilt nõu küsida. Ja meil pole ju kunagi aega, et kasvõi paar sõna nabrimemme või taadiga vahetada….Meie,nooremad, võiks ka endalt küsida, kuidas saame kaasa aidata,et selliseid pettusi vähem oleks.

Jaak
Jaak

kes ei riski see sampust ei joo.

küüniline realism
küüniline realism

on see ehk looduslik valik?

Tiit
Tiit

Ah, et lollidelt peabki raha ära võtma? Jumala võõrale hakata ülekandeid tegema? No, tõesti, anna jumal mõistust. Ise süüdi.

wpDiscuz