Täna algavad parvlaeva Piret ümberehitustööd

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Piret. Foto. TS Laevad
Parvlaev Piret. Foto. TS Laevad

Täna algavad Virtsu-Kuivastu liinil kurseeriva parvlaeva Piret ümberehitustööd, reisijaid teenindab asenduslaevana Regula.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul on Pireti ümberehitustööd vajalikud reisijatele parima reisikogemuse pakkumiseks.

“Ehitame parvlaeva Pireti pardarestorani ja pardapoe osa suuremaks, et reisijatel oleks mugavam liikuda ning oste sooritada. Loome pardarestorani ka iseteenindusala, mis võimaldab soovitud söögi ise valida, kaaluda ning iseteeninduskassasse tasuda. Loodame, et selliselt saavad reisijad soovitud eine kiiremini kätte ning toidu nautimiseks jääb rohkem aega,” sõnas Kauber. Ümberehituse käigus muudetakse Kauberi sõnul ka lasteala asukohta.

Parvlaev Piret seisab ümberehitustööde ajal Virtsu sadamas. Uuendatud laev on taas liinil 9. oktoobril.

Parvlaeva Tõll ümberehitus-ja hooldustööd on praeguseks tehtud ning laev asus tänasest taas liinile.

TS Laevade parvlaevade pardapoode opereerib R-Kiosk Estonia AS ning pardarestoranide operaatoriks asub 1. oktoobrist Baltic Restaurants Estonia AS.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments