Lääne Kaluri kontorihoonel on uus omanik

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kaluri tänaval asuva kunagise Lääne Kaluri administratiivhoone omanikuks sai septembri alguses Majutusinfo OÜ. Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21
Kaluri tänaval asuva kunagise Lääne Kaluri administratiivhoone omanikuks sai septembri alguses Majutusinfo OÜ. Arvo Tarmula

Kaluri tänaval asuva kunagise Lääne Kaluri administratiivhoone omanikuks sai septembri alguses Majutusinfo OÜ, mis kuulub Villu ja Heli Hansenile.

Villu Hansen ei soovinud praegu veel välja öelda, mis plaanid tal hoonega on. „Konserveerime enne sügist maja ära – katus lekib, vesi on toas, põrandad ujuvad, seinad hallitavad, elektrit pole,“ rääkis ta. „Plaanid on meil muidugi olemas. Mis neist realiseerub, sellest saame rääkida hiljem.”

Hansen prognoosis, et hoone maast laeni korda tegemiseks kulub aastaid. Lääne Kaluri kontorimaja on tal meeltes mõlkunud juba aastaid. „Oleme poolenisti Haapsalu, poolenisti Tallinna inimesed. Haapsalu omad võibolla isegi rohkem. Oleme ikka kordi sealt ratastega mööda sõitnud ja nüüd jõudis see õige hetk lihtsalt kätte,“ selgitas ta.

„Praegu teeme kõik, et hoone lagunemine peatada. Mis edasi saab, sellest loodan teada anda veel sel aastal,“ lisas Hansen.

Lääne Elu andmeil tuleb majja konverentsikeskus.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvan nii.
4 aastat tagasi

Majutusi ju Haapsalus küllaga. 3 kuud on ju ainult suve. Palju siis ikka väljamaalasi jagub? Ebareaalne, et veel üks majutus? Milleks? Kellele?
Ikka korterid, kuigi neid ka Haapsalus piisavalt. Inimesed ju kolivad suurlinnadesse, tööd ju pole. Ja igapäev Tallinna, või Pärnu sõita üle mõistuse.

113
4 aastat tagasi
Reply to  Arvan nii.

Ei ole Haapsalus kortereid piisavalt ja eriti veel üürikaid arvan et üürikorteriteks oleks päris hea lahendus,kui muidugi hind mõistlik on.

Bürger
4 aastat tagasi

Lääne Kaluri kontorihoone? Pigem ikka kalurikolhoosi 1964. aastal valminud klubihoone. 🙂

Taat
4 aastat tagasi
Reply to  Bürger

See oli Admiral Nahhimovi nimelise kalurikolhoosi kontrori hoone

sorts
4 aastat tagasi

Konverentsikeskus`? rohkem sobiks see kortermajaks ümber ehitada, hotelle/loe–konverentsikeskus/ on juba piisavalt. isegi olemasolevad vaaguvad hinge. Teisalt–jahisadamad on lähedal, miks ka mitte …konverentsid teismeliste plikadega roheliste hordidele,kes tulevad purjejahtidega rohelisse Haapsallu…