Varietee sai alguse ammu enne Lääne Kalurit

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Kuigi kõik esinejad olid väikelinna harrastajad, pidasid vaatajad nende taset võrreldavaks maailmakuulsate varieteedega. Arvo Tarmula

Vähe on vanema põlve inimesi, kes poleks midagi kuulnud Lääne Kaluri varieteest, mille kuulsus ulatus üle Eesti.

Kohtasin hiljaaegu ühte eakamat Tallinna daami, kes kurtis, et tema töökollektiiv korraldas Lääne Kaluri varieteesse mitu ühiskülastust, ent alati olid kõik kohad täis enne, kui tema jaole sai. Nii tal see kuulus varietee nägemata jäigi.

Haapsalu viimaste nostalgiapäevade ajal tegi Lääne Kaluri varieteele sügava kummarduse tantsutrupp Dance Wonderland koos Artur Raidmetsaga, kusjuures etendus toimus Lääne Kaluri endises kontorihoones. Et see seal toimuda sai, selle eest oleme tänu võlgu Villu ja Heli Hansenile, kes on kaua tühjalt seisnud uhke terrasiitkrohviga kaetud maja kenasti korda teinud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mann
3 aastat tagasi

no ja artikli autor Ene Pajula oli siis ju tippseltskonna daam ja seotud parteildvikuga kellele kohalolu sellistel partikoondusel oli kohustuslik. Kohaliku partehurmur Heiki Soola aariad ei lähe ilmselt kunagi meelest 🙂

Inimesele
3 aastat tagasi

Tundub, et see oli üks tore ettevõtmine ja mälestusi jagub paljudele. Oli ju selle põlvkonna noorus, kes enamus praegu pensionipõlve peavad ja noorus on alati ilus aeg!