Mart Helme tõmbas kordoni sulgemisele pidurit

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mart Helme neljapäeval Haapsalu politseimaja ees. Arvo Tarmula

Neljapäeval Haapsalus politseinikega kohtunud siseminister Mart Helme sõnul tuleb enne Haapsalu merepäästeüksuse lõplikku sulgemisotsust veel aru pidada.

Pärast Põgari palvemajas peetud valitsuse istungitsõitis siseminister Mart Helme Haapsallu,kus ta külastas Bürgermeistri holmil asuvat kordonit, tutvus siinse politsei merepäästevõimekusega ja lõpuks kohtus politseimaja saalis politseinike ja vabatahtlikega. Helme ise nimetas Haapsalu-käiku faktikogumise missiooniks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pets
4 aastat tagasi

Kahju nendest kes ei saa aru Helme tegevusest. Siin juba mitme kommenteerija poolt öeldud, et ise käseb kokkuhoida-koondada aga kui avalikkus pŕotesteerib siis tõmbab pidurit. Nii on hea ennast rahvamehena näidata. Eks kiitke takka aga ärge hiljem vinguge, et ka sina Mart ?!

Triibik
4 aastat tagasi

Tore,et hr.Helmel on mõistus kodus ning ta enne mõtleb,kui tegutseb. Merepääste peab säilima! Aga kes on need ametnikud,kes kiirustasid merepäästet likvideerima ning kas nad oma teenete eest ka nn. kinnisvara arendajatelt väärilist tasu said ? Sest krunt on magus.

Meie ...
4 aastat tagasi

… ajakirjandus võiks seda teemat üleval hoida ning mitte laskma tegelinskitel kontorisügavustes omasoodu vaikselt nahistada …

Jaako
4 aastat tagasi

Teiesuguste lihtsameelsetele ta mängibki, praegu ütleb kõigele ei aga kokkuhoidu nõuab. Varsti tehakse ikka need sammud ära ja keegi enam ei kobise. Jätke see meelde…

kümnesse
4 aastat tagasi
Reply to  Jaako

Ikka väga tundub just nii olevat. Ministeeriumist hõigatakse välja plaan, siis sellestsamast ministeeriumist esinumber tõmbab pidurit. Enesereklaam töötab, nagu näha, väga hästi. Usu, usu.

Aivar Soosaar
4 aastat tagasi

Mehetegu.

Priit
4 aastat tagasi

Tubli, Mart! Ära lase kõike ära lammutada, kinni panna, laiali tassida.