Lääne-Nigulas jooksis põder autole ette, juht ja kaasreisija viidi haiglasse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Pühapäeva õhtul kell 21.07 toimus liiklusõnnetus Läänemaal Lääne-Nigula vallas Ääsmäe – Haapsalu – Rohuküla maantee 38. kilomeetril, kus 50-aastase mehe juhitud sõiduautole BMW 530XD jooksis ette põder.

Põder hukkus.
Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Sõidukis kaasreisijana viibinud 43-aastane naine toimetati Läänemaa haiglasse kontrolli.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
3 aastat tagasi

Tee nutis nats tööd ja ongi selge et peale Rehemäge Risti poole kus on hea pikk sirge .

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Sass S

Aitäh arvutustöö enda peale võtmise eest! Väikse ekraaniga nutiseadmes pole kuigi mugav kaardirakendustes maastikul kilomeetreid mõõta, kui kohanimesid pole antud. L-Nigula vald on üks hoomamatute piiridega lahmakas ka võrreldes vanema haldusjaotusega. Pealegi, juba seal keskuses, kust ajakirjanikele infot edastatakse, võiks rohkem arvestada keskmise infotarbijaga.

Enriko
3 aastat tagasi

Ei tea, miks ei sobi liiklusõnnetuste asukohti kirjeldada lihtsalt ja arusaadavalt? Kas 38. km on enne või pärast Ristit? Arvestades, et Ristist Tallinna poole jääb Läänemaad üsna vähe, on tõenäolisem, et avarii oli Jaakna kandis ehk Risti ja Palivere vahel. Aga imelik, et kõigile tuntud kohanimesid kunagi ei mainita, ehkki maantee sagedasele kasutajale on kohanimed (kasvõi maanteeäärsete külasiltide järgi) paremini hoomatavad kui kilometraazh alates Haruteest.