0

Maakonna meistrivõistlused tennises on lõpusirgel

Meistrivõistluste naisüksikmängude finalistid Maily Märss ja Kaja Ladva. Foto: erakogu
Meistrivõistluste naisüksikmängude finalistid Maily Märss ja Kaja Ladva. Foto: erakogu

Tennise maakonna meistrivõistlustel on selgunud nais- ja meesüksikmängus ning naispaarismängus võitjad selgunud.

Kõige varem selgus võitja meeste hulgas, kellel vanust üle 40. Esimeses poolfinaalis olid vastamisi Andres Nõmtak ja Innar Mäesalu. Mõnevõrra üllatuslikult võitis Mäesalu tulemusega 6-3, 6-4. Teises poolfinaalis oli Jaanus Karilaid parem Sulev Varest 6-2, 6-2. Finaal oli pingeline ja tasavägine. Oma eelmise aasta tiitlit Jaanus Karilaid kaitsta ei suutnud, peale kolmesetilist mängu väljus võitjana Innar Mäesalu tulemusega 3-6, 6-4, 6-1. Lohutusturniiri finaalis oli Kalju Aigro parem Urmas Kärdist tulemusega 6-4, 6-4.

Naisüksikmängus ei leidunud vastast Maily Märsile, kes loovutas oma vastastele kogu turniiri jooksul vaid 2 geimi. Poolfinaalis alistas Märss Marelle Saare 6-1, 6-0 ja finaalis oli ta sama tulemusega parem Kaja Ladvast. Poolfinaalis võitis Ladva Ly Märssi 6-1, 6-2. Kolmanda koha sai Saar, alistades Ly Märssi 6-0, 7-5.

Naispaarismängus tulid maakonna meistriteks ema-tütar Kaja ja Simona Ladva, kes said küll ühe kaotuse, kuid otsustavad mängud suutsid enda kasuks pöörata. Esikohamängus tuli võit Marelle Saar/Katrin Meriloo üle tulemusega 6-3, 7-5. Seega saime kõigi aegade noorima maakonna meistri, Simona sai 2. juunil alles 11aastaseks. Kolmanda koha said Hele Leek-Ambur/Mari Liigand.

Meesüksikmängus on finaali jõudnud Joonas Arnover kes võitis tasavägises mängus poolfinaalis Ken Rakki 6-4, 7-5. Teises poolfinaalis selgitavad finalisti Ott Raidla ja Raiko Lipstok.

Meespaarismängus on seni kaotuseta Ken Rakki/Hardi-Mikk Meitern. Otsustav mäng tuleb neil pidada paariga Igor Nudelman/Patrik Rainer Kaljula, kellel üks kaotus seni veel samuti konkurensis püsivalt paarilt Sulev Vare/Raiko Lipstok.

Segapaarismängus on finaali jõudnud Joonas Arnover/Laura Laanbek, kes ülipõnevas poolfinaalis olid paremad Igor Nudelman/Maily Märsist kolmes setis 6-4, 5-7, 6-4. Teine finalist selgub poolfinaalist kuhu on jõudnud Andres Nõmtak/Marelle Saar, kes ootavad omale vastast  veel pidamata veerandfinaalist Innar Mäesalu/Kaja Ladva ja Patrik Rainer Kaljula/Kelly Veske vahel.

Meistrivõistlused on pakkunud palju põnevaid mänge, ühtegi punkti ei loovutata niisama.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz