Kanepi kaotas Bronxi turniiri esimeses ringis poolatarile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP

Eesti tennisist Kaia Kanepi (WTA 83.) pidi Bronxis toimuval 250 000 dollarilise auhinnafondiga turniiril tunnistama esimeses ringis poolatari Magda Linette’i (WTA 80.) 6:2, 7:5 paremust.

Kõigest pool tundi kestnud esimeses setis jäi kvalifikatsioonis kolm kohtumist võitnud Kanepi kiirelt 0:3 kaotusseisu, lubades vastasel murda enda servi. Eesti teine reket suutis seejärel küll ühe geimi võita, ent kokkuvõttes jäi 6:2 peale Linette, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Teises setis Kanepi mäng oluliselt paranes ja kuigi eestlanna jäi kaotusseisu, suutis ta 2:3 seisult võita kolm geimi järjest ning asuda ise 5:3 juhtima. Kaheksanda geimi järel kohtumine vihma tõttu katkestati ning pausilt naastes suutis Linette taas oma paremuse maksma panna. Poolatar murdis kahel korral Kanepi servi ja võitis neli järjestikust geimi, lunastades sellega pääsme järgmisesse ringi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
4 aastat tagasi

Eks spordis ikka tuleb kaotusi ja võite ette. Ning Kaia on siiani olnud väga tubli ning kindlasti tuleb võitr ka tulevikus ! Edu !!🙂