Detailplaneeringu algatamise teade

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 07.08.2019 korraldusega nr 694 algatati Haapsalus Niine tn 49 kinnistu detailplaneeringu koostamine, kinnitati lähteseisukohad ja otsustati mitte algatada keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeritav ala suurusega 2597 m², asub Niine tänava elamupiirkonnas.
Planeeringu koostamise eesmärk on muuta osaliselt kinnistu kehtivat ehitusõigust üürikorteritega elamu püstitamiseks. Planeeritakse suurendada elamu maksimaalset kõrgust. Krundi kasutamise sihtostarvet, hoonete suurimat lubatud arvu ja suurimat lubatud ehitisealust pinda ei muudeta.
Algatatud detailplaneering vastab linna üldplaneeringule.
Kavandatud tegevus ei kuulu olulise keskkonnamõju tegevuste hulka, eelhinnangu andmine ning keskkonnamõju strateegilise hindamise kaalumine ei ole vajalik.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
4 aastat tagasi

Kuidas selle kandi elanikud seal elada saavad? Pidevalt on mingi vastik kütuse hais üleval. Üks päev oli see hais eriti tugev.