Haapsalu tähistab sünnipäeva raamatu ja tulevärgiga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ajaloolane Ülla Paras värskelt trükitud Haapsalu raamatuga. Arvo Tarmula

Ajaloolane Ülla Paras värskelt trükitud Haapsalu raamatuga. Arvo Tarmula

Homme kell 17 kuulutab Haapsalu linnapea Urmas Sukles Kodaniketorni juures avatuks Valge Daami Aja ja Haapsalu 740. sünnipäevapeo, mis kestab kolm päeva.

Samas esitletakse linna sünnipäevaks välja antud raamatut „Haapsalu. Aeg. Inimesed”, mis annab inimeste kaudu ülevaate Haapsalu ajaloost. „Haapsalu elanikud, Haapsaluga seotud inimesed, Haapsalut külastanud inimesed,” loetles raamatu koostaja Ülla Paras. Vaateid ja maju on kogumikku jõudnud vähe. Kui Paras kaheksa kuud tagasi hakkas seda koostama, teadis ta kohe, et keskendub inimestele, kes on Haapsalu tänavail kõndinud. Teoses on üle saja foto.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kellele
4 aastat tagasi

seda tulevärki vaja on? Kas Urmas Suklesel? Vöi on Haapsalu koduloomadel elu liiga rahulikuks läinud? Ideede puudusel palun ärge raisake raha ega tehke endal marki täis seltsimehed otsustajad.