0

Postiteenuse pakkujana jätkab Eesti Post

Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat

Järgmisel viiel aastal jätkab universaalse postiteenuse osutajana kogu Eesti territooriumil AS Eesti Post, ärinimega Omniva, kirjutab ERR.

Konkurentsiamet korraldas konkursi, leidmaks postiteenuse osutajat, välja tänavu aprillis. Neljapäeval andis amet teada, et konkursil osales ainsana AS Eesti Post ja kuulutas ettevõtte ühtlasi konkursi võitjaks.

Ametlikes teadaannetes kevadel avaldatud konkursikuulutuses öeldakse, et konkurss korraldatakse avatud pakkumismenetluse teel ning et postiteenust tuleb osutada järjepidevalt, kvaliteetselt ja taskukohase tasu eest.

Universaalse postiteenuse moodustavad järgmised riigisisesed ja rahvusvahelised postiteenused: kirisaadetise edastamine liht-, täht- ja väärtsaadetisena kaaluga kuni kaks kilogrammi; postipaki edastamine täht- ja väärtsaadetisena kaaluga kuni 20 kilogrammi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz