0

Lihulas tuleb kohvikutepäev

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula kohvikutepäev eelmisel aastal. Urmas Lauri

Sel laupäeval ootab Lihulas külastajaid 15 ühepäevakohvikut, neist pool asulas sees ja teine pool ümbruskonnas – Keemul, Tuudil ja Alakülas.

Kohvikutepäeva üks korraldajaid Kristina Kukk ütles, et kohvikud üllatavad eri teemadega. „Saab minna mustlaslaagrisse, inglise teepeole või tänavatoidukohvikusse,” ütles Kukk. Peale toidu ja joogi pakuvad kohvikud konserte, panevad üles näitused, sõita saab tuletõrjeautoga. „Osa kohvikuid ootab hommikukohvile juba kella kümnest hommikul,” ütles Kukk. Õhtuinimesed aga  on oodatud hiliste tundideni, mil avatakse öökohvikud.

Lihula kohvikutepäeva peetakse traditsiooniliselt juulikuu viimasel laupäeval. Tänavune kohvikutepäev on neljas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz