Lääneranna vald jätab sünnipäevapeo ära

Lääneranna vallal oli plaanis 23. oktoobril tähistada valla 3. sünnipäeva, kuid üle riigi suurenenud koroonaohu tõttu jääb tänavu pidu ära.

Lääneranna valla avalike suhete spetsialist Kristina Kukk ütles, et ootasid peole 300-400 inimest – nii palju on peolisi olnud eelnevatel valla sünnipäevapidudel. Nii esinejad kui ka peolised oleksid olnud erinevatest vanusegruppidest.

Sünnipäevapeole oli plaanitud nii ansambel kui ka ergutusauhindade jagamine. Kukk arvas, et ega pidu pidamata ega auhinnad jagamata ei jää. Kui riigis on koroonaviiruse olukord paranenud, võib peo korraldada ka hiljem.

Pidu oleks toimunud 23. oktoobril kell 19 Lõpe klubis ja kestnud neli tundi.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
KODI
1 aasta tagasi

See valla ürituste ärajätmine on küll kummaline. Ei kohvikute päeva ja muid üritusi teha pole võimalik aga spordipäevad, filmifestival ja tantsuõhtud saab teha. Lihtsam on selle covidi taha pugeda selmet vaadata kuidas teha saaks. Kui pr. Kukk ja co ise ei saa hakkama siis küsige abi nendelt kes on rahvarohleid üritusi sel aastal teinud ja ilma haigusjuhtumiteta.
See näitab tüüpilise ametniku mentaliteeti.