Haapsalu põhikooli ehitus algab sel nädalal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu põhikooli arhitektuurikonkursi võitis arhitektuuribüroo „3+1 arhitektid“ töö „Lips“.

Haapsalu põhikooli uue hoone ehitus läheb lähipäevadel lahti. „Teisipäeval peetakse esimene töökoosolek,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu. Koolimaja hakkab ehitama hanke võitnud Nordlin Ehitus.

Et ehitusel silma peal hoida, võttis Haapsalu linnavalitsus tööle ka linnapoolse objektijuhi Reimo Reimeri. Mäesalu sõnul korraldas linnavalitsus põhikooli ehitusjuhi leidmiseks esiti hanke. Hankel  osales kolm pakkujat. Et kõigi pakkumised olid kõrgemad kui linnavalitsus eeldas, otsustati hange tühistada. „Läksime teist teed ja palkasime objektijuhi,” ütles Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Toslem
4 aastat tagasi

Lõpetaks enne Uuemõisa kooli remondi ära, kui uut kooli ehitama hakatakse. Üks aasta ehitaja garantiid Uuemõisas saab läbi, tellijal veel ainult üks aasta “tuima” panna ja ehitajal 280 000 eurot nagu maast leitud.

K.S
4 aastat tagasi

Mäletan, kui Nordlin eelmine kord Haapsalus vehklemishalli ehitas siis kasutasid nad küll selliseid alltööfirmasid kes kõik “üle lasid”. Omalgi kogemus olemas, niiet olge pätikarjaga ettevaatlikud Haapsalu ettevõtjad. Ei aita teid raha kättesaamisel ei linnavalitsus ega partei…

Arusaamatu
4 aastat tagasi

No ei saa kuidagi aru selle uue aselinnapea jutust. Kuna hankel osalenute kolme pakkuja pakkumised olid kõrgemad, kui linnavalitsus eeldas, siis otsustati hange tühistada ning linnavalitsus läks teist teed ja palkas objektijuhi (!!!!!!!!!). Tahaks nüüd näha, mismoodi see ehitus küll kulgema hakkab? Linnavalitsuse objektijuht palkab tööjõu või?

normaalne ju
4 aastat tagasi
Reply to  Arusaamatu

Paanikat üritad luua? Miks linnavalisus hakkab tööjõudu palkama? Ei hakka, ära muretse, ehitab ikka ehitaja, linnavalitsuse objektijuht jälgib. Nii keeruline ka ei ole aru saada asjadest.

K.S
4 aastat tagasi
Reply to  normaalne ju

Ega ei olegi midagi keerulist, ainult Linnavalitsus ütleb et nemad on peatöövõtjale kõik ära maksnud ja muu neid ei koti ainult Haapsalu töövõtja jääb lihtsalt ilma rahata. See kõik on juba olnud…

linnakodanik
4 aastat tagasi
Reply to  normaalne ju

Said sa ka aru, et hange nurjus ja nüüd palkas linnavalitsus objektijuhi. Kui ehitaja hange nurjus, siis kes ikka valib ehitaja ? Objektijuht võõrtööliste seast, et odavamat, linna võimalustele vastavat hinda maksta?