Lihulas hukkus tulekahjus inimene

Lääne Elu

info@le.ee

Täna varahommikul põles Lihulas Penijõe teel elumaja, tulekahjus hukkus vanem mees.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 4.19. Kuigi päästjad jõudsid kohale kuue minutiga, põles maja siis juba lausleegiga ja inimelu ei õnnestunud päästa. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja uurimine.

Puidust eluhoone, mõõtmetega 6×8 meetrit, hävis tulekahjus. Päästjatel õnnestus takistada tule levimist läheduses olnud rookatusega elumajale.

Päästeamet tuletab meelde, et igas eluhoones peab olema suitsuandur ning elu saab päästa vaid töökorras suitsuandur. Vajutades testnupule, peab kostuma andurist helisignaal. Kindlasti peaks aitama suitsuandurit testida eakamatel lähedastel.

Sel aastal on tulekahjudes elu kaotanud 18 inimest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments