Risti ja Taebla kolemajad on vallal pinnuks silmas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Risti kooli sööklasse tuleb gruusia toitude köök. Urmas Lauri

Risti kooli sööklasse tuleb gruusia toitude köök. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavalitsus nõuab Risti endise sööklahoone uuelt omanikult ning Haapsalu EPT töökojahoone omanikult Taeblas, et nad halvas seisus kinnistud korda teeksid.

Haapsalu E.P.T. töökojahoone omanik soovib kolemaja lammutada ning Risti rahvale pinnuks silmas oleva endise sööklahoone uus omanik tahab seal gruusiapäraseid toite valmistama hakata.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tegelikult
4 aastat tagasi

Huvitav, miks on selliste valda kiitvate artiklite autor alatasa “sõltumatu” Urmas Lauri? Kas keegi mäletab ka valda kritiseerivat artiklit selle sepa sulest?

talupoeg
4 aastat tagasi

no kolemajade tekkimisele eelnes ikka rida tegevusi, mis nende kolemajade tekkemiseni viis. Üks nendest on kapitali väljavedu regioonist, teiseks turundusvõime langus ning sellele järgnev demograafiline kollaps. Huvitav miks meeldib ikka tegeleda tagajärgedega mitte põhjusetega. Vastus on lihtne – tuleb tegeleda kuritegevuse tagajärgede likvideerimisega

kõige
4 aastat tagasi
Reply to  talupoeg

suurem kolemaja on Taebla vallamaja, sinna ei taha sisse astuda ükski normaalne inimene.