2

Kanepi sai Wimbledoni tenniseturniiri avaringis võidu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP

Kaia Kanepi (WTA 76.) alustab aasta kolmandat suure slämmi turniiri Wimbledoni rabeda võiduga, alistades avaringis 5:7, 7:5, 6:4 šveitslanna Stefanie Vögele (WTA 97.), vahendas ERRi uudisteportaal.

Mäng algas vastastikuste servimurretega, kuni 6:5 eduseisus murdis Vögele taas Kanepi servi ja võitis avaseti 7:5.

Teises setis murdis taas esimesena Kanepi, minnes 2:1 juhtima, aga Vögele sai jälle murde kohe tagasi. Uuesti murdis Kanepi Vögele servi 11. geimis, asudes 6:5 ette. Enda servil teenis ta esimese settpalli, aga tegi siis järjest kaks topeltviga, andes šveitslannale hoopis murdepalli. Õnneks suutis Kanepi selle ja veel teisegi murdepalli päästa ning teise settpalli ära kasutada, võites teise seti 7:5.

Kolmandas setis pääses Kanepi 2:0 juhtima, kuid nurjas siis kaks murdpalli ja kaotas oma pallingugeimi otsa. Seisult 3:3 tehti kolm murret järejest ja Kanepi juhtis 5:4. Sellelt seisult päästis eestlanna kolm murdepalli ja lõpetas kohtumise kolmandalt matšpallilt.

Varem olid Vögele ja Kanepi kohtunud vaid ühel korral, aga seda samuti suure slämmi turniiril, kui 2013. aasta Prantsuse lahtiste teise ringi kohtumises jäi Vögele maratonmatšis tulemusega 7:6, 3:6, 8:6 peale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Triibik
Triibik

Edu !! Tore,et kõik tüdrukud kõrtsides ei istu,vaid on ka neid,kes Eestile välismaal kuulsust toovad. Ning kindlasti suudab Kaia ka edaspidi võidukalt mängida. Oled tubli,Kaia !

rae
rae

Palju õnne!

wpDiscuz