Haapsalu linn algatas Viigi kooli detailplaneeringu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu linnavalitsus algatas Kastani tn 7, 9, 9a ja Vahtra 16 kinnistute detailplaneeringu.

Haapsalu linnaarhitekt Anu Joost kinnitas Lääne Elule, et algatatud detailplaneering on seotud Viigi kooli uue maja ehitamisega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kas
5 aastat tagasi

Haapsalu linna all möeldakse ainult ametnikke?

tehakse ära
5 aastat tagasi

kui ikka kellelegi on selline vangerdus kasulik, siis nii ka läbi surutakse. Kaotagu sellest lapsed palju tahes.

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

“mujal maailmas ikka peetakse vanadest koolimajadest lugu” See on väga õige lähenemine aga … Viigi kool tuletab rohkem meelde nööbi külge õmmeldud pintsakut,kus iga valitseja on sinna midagi juurde ehitanud ja seda oma maitse või maitsetuse taseme järgi.
Kui selle ehitamisega ei kaasne teiste eluks vajalike tegevuste ärajätmine siis laske aga käia !

kurjam kui rikkaks oleme saanud
5 aastat tagasi

mujal maailmas ikka peetakse vanadest koolimajadest lugu. siin on see aga praht. lammutame aga maha ja ehitame kipsist ja klaasist kuudid asemele.

Mia
5 aastat tagasi

Rahalõhn on mõnele tähtsale ninale Haapsalus nii veetlev.

Mõtleja
5 aastat tagasi

Kurat! Otsuseid veel ei ole, aga juba jaotavad laekumata raha omavahel seelinnavalitsus. Küll näete. Nii, kui on otsus tehtud, täuevad Linnaviletsuse peeameeste palgad. Häbi peks olema sellel ahnel bandel!

Võim
5 aastat tagasi

Võim teeb, mis tema tahab. Kirjutage kirju või vaielge otse ametnikega – rahva arvamus ei tähenda mitte kõige vähematki. Kui on plaan lasteaed sulgeda, siis seda tehakse, sest maja on kellelegi tarvis. Kui on plaan kool ära kolida, siis kolitakse, sest kellelegi meeldib see magus krunt. Lõuad pidada ja edasi teenida!!!