Galerii: veinipromenaad meelitas veinimaitsjaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 53

Laupäeva päeval muutus Haapsalu Karja tänav veinitänavaks, kus sai osaleda Haapsalu veinipeo parimate veinide valimisel kui ka niisama veine mekkida.

Konkursil osales 34 eri veini, mida pakuti 15 müügipunktis. Enamasti oli iga maaletooja või vahendaja võistlusse välja pannud ühe punase, ühe valge ja ühe prosecco.

Veine sai hinnata kella 16ni ja võiduveinid kuulutatakse välja Karja tänava laval kl 19.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pudrujakapsad
4 aastat tagasi

Esmalt meelitame pere “peeneid jooke” mekkima, pärast oleme hädas alkoholismiga ja peidame kauplustes pudeleid. Raha(ahnus) teeb imet.

Kont
4 aastat tagasi

Haapsalu linnavalitsus pole siiamaani midagi ette võtnud röökivate varestega Kastani poe kandis. Kuule Suku pidid ju probleemi ära lahendama või mis?
Pole võimalik enam magada!

mann
4 aastat tagasi
Reply to  Kont

no meil siin prommenaadil on palju hullem probleem – meil on siin röökivad joodikud. need on palju agressiivsemad. Sukes pole kavaski probleemi lahendada pigem käib nendega koos joomas ja kiidab takka.

mannile
4 aastat tagasi
Reply to  mann

Selleks, et probleemi lahendada, peab kõigepealt oma vastast (vaenlast) tundma õppima.

teadjamees hoiatab
4 aastat tagasi
Reply to  Kont

üks vana leht kirjutas:Suure sõjaga võib paraku sootuks vihma käest räästa alla sattuda, sest vareslased võivad vaenlase vastu koonduda, hoiatab ornitoloogiaühingu tegevdirektor Andres Kalamees. “Igasuguse häirimise tõttu võib ühest kolooniast ka viis saada!”

pook võitluskaaslastele.
4 aastat tagasi

peamine on ikka see et saaks ennast täis juua