0

Praostkonna laulupäev tuleb Varblas

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Varbla kirik. Foto: arhiiv
Varbla kirik. Foto: Urmas Lauri

EELK Lääne praostkonna laulupäev peetakse laupäeval Varblas.

Päev algab kell 11 palvusega Varbla kirikus ja jätkub kiriku ja pastoraadi ümbruses. Lapsed saavad ratsutada, neile jutustatakse lugusid ja lauldakse. Tegevust jätkub ka täiskasvanuile – saab maalida ja käsitööd teha,

Kell 14 on kirikus kontsert. Esinevad koguduste laulukoorid Haapsalust, Lääne-Nigulast, Kullamaalt, Varblast jm. Pikema kõne peab piiskop Tiit Salumäe. Lõunasööki on arvestatud 150 inimesele.

Praostkonna laulupäevi on EELK Lääne praosti Kaido Saaki sõnul peetud juba paarkümmend aastat, igal aastal ise kohas. Mullu oli praostkonna laulupäev Nõval. EELK Lääne praostkonda kuulub 16 kogudust Mihklist Varbla, Märjamaa ja Nõvani.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz