Karuse mälumängurid lõpetasid 42. hooaja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Võistkond Suur Vend. Foto: Lilia Urb

Karuse mälumängu 42. hooaja võitis 68 punktiga võistkond Suur Vend koosseisus Meelis Põhako, Ulvi Põhako, Lea Lehtmets, Guido Lehtmets ja Kalle Kõllamaa.

Teisele kohale jäi ainult pool punkti vähem kogunud võistkond Aksel koosseisus Rein Merila, Margus Källe, Margus Morševitski, Kalle Laanemets ja Avo Kiisk. Kolmanda koha sai 65 punktiga võistkond Ogalik koosseisus Jüri Nõmmik, Jaan Kesamaa, Jaan Kivisalu ja Mairo Orle.

Kokku võistles 12 meeskonda,  peeti kaheksa vooru. Hooaeg lõppes läinud neljapäeval. „Hooaja alguses oli võistkondi isegi 13, aga üks loobus, sest Kullamaalt oli kaugel käia,” ütles Karuse mälumängu sekretär Lilia Urb.

Kõik osalejad on kohalikud – endisest Lihula ja Hanila vallast. 42 hooaja jooksul pole ühtegi aastat vahele jäänud. „Põnev oleks teada, kas Eestis on veel mõni nii pikalt tegutsenud mälumängusari,” ütles Urb.

Küsimused teevad meeskonnad ise. „Esimese vooru küsimused teeb eelmise hooaja võitja, teise vooru omad teise koha võitja ja nii edasi pingerea järgi,” ütles Urb. Nii on iga voor täiesti oma nägu.

Karuse mälumängu hooaeg algab igal aastal septembri viimasel neljapäeval ja lõpeb aprillis või mais. Koos käiakse kord kuus Kõmsi rahvamajas.

„Septembris on oodatud ka uued meeskonnad,” ütles Urb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Meelis Tomson
4 aastat tagasi

Palju õnne võitjatele ja sügav kummardus korraldajatele.

Palju
4 aastat tagasi

önne!