Vikman vahetatakse Mäesalu vastu nädala pärast

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Endine Pagula juht ja endine Lääne maavanem Innar Mäesalu asub aprilli lõpus ametisse Haapsalu linnavalitsuses, kus kaotab töö pastor, endine ehitusettevõtja ning aselinnapea Peeter Vikman. Arvo Tarmula

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani (Keskerakond) väljavahetamine endise maavanema Innar Mäesalu vastu on Haapsalu linnavolikogu järgmise istungi päevakorras.

„Kõik keskfraktsiooni viis liiget on nüüdseks teinud ametliku ettepaneku Vikman Mäesalu vastu välja vahetada,” ütles Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid Lääne Elule.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teedu
4 aastat tagasi

Oma mees on vaja toiduahelasse panna.

Vasja Vase tänavalt
4 aastat tagasi

Annab jumal ameti, annab ka mõistuse. Miks peab aselinnapea, kes vastutab kindla valdkonna eest , olema miski “poliitilise bande” liige? Kui seda nõuet ei oleks, siis julgeks ka apoliitiline inimene selle koha vastu võtta. Tänaseks on parteid end nii ära määrinud, et tavainimene kardab plekki külge saada. Aga elu näitab, et parteide pink on juba Toompeal lühike valitsuse moodustamiseks, mida siis kohaliku omavalitsuse moodustamisel tahta. Poliitilised mängud jäägu volikogu mängumaaks, kui sealgi. Tuletan asjaosalistele meelde. Teid valiti kohalikku omavalitsusse kohaliku elu parandamiseks ja peremehelikuks majandamiseks.

linlane
4 aastat tagasi

Meenutame, et eelmistel kohalikel valimistel oli Vikman Keskerakonna esinumber, mida ta ka oma häältesaagiga igati õigustas. Vikman sai pea poole rohkem hääli kui Karilaid – vastavalt 290 ja 148 häält. Vikman sai ka palju suurema rahva toetuse, kui teised tänased KE volikogu liikmed Saarsoo (117), Koropets (64), Õiglas (47) ja Ender (42) kokku. Õiglane oleks, et Vikman, kui kõige suurem häältemagnet; hõivaks ka linnavolikogu esimehe rolli. Ilmselt aga kus sellega, riigikogu õiguskomisjoni esimees Karilaid vaevalt sellest loobuda tahaks.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  linlane

RK õiguskomisjoni esimees ei tea mida tähendavad sõnad: õiglane, õigus, ausus

Mia
4 aastat tagasi

Huvitav, mis selle kombinatsiooni taga tegelikult on? Ilm Haapsalus läkski sajule, seega vihma käest räästa alla.

Miale
4 aastat tagasi
Reply to  Mia

Ükskõik, kes selle kombinatsiooni taga on. Oleks aeg vanad nimed,mis vahetavad ühe koha teise ja parema vastu hoopis kõrvale jätta ja panna uusi inimesi ametisse. Üldsegi pole neid aselinnapäid nii palju vaja.Pole erilistest töödest kuulnud aga ainult preemiad ja lahkumishüvitused. Ei tea miks need ülemused iseendid ülekuldavad. Omadele preemiad ja lahkumishüvitised. Ei mingit häbi ega eetikat.

otsustaja
4 aastat tagasi
Reply to  Miale

Vikman on ikkagi meesterahvas. Aga naesterahvas ei saa isegi hakkama naela seina löömisega. Peaks ikka otsustajad aru pähe võtma!

üldista, aga mitte kõike
4 aastat tagasi
Reply to  otsustaja

mis see küll asjasse puutub, aga naisena löön naela seina nagu naksti. Pole probleemigi.

Tont
4 aastat tagasi

Kas vastab tõele,et see pagula-innar on moslemite mõjuagent ? Kindlasti on üks tark ja ilus naine palju parem valik.

noh
4 aastat tagasi
Reply to  Tont

Tohoh, ütle ühe targa ja ilusa naise nimi!

noh
4 aastat tagasi
Reply to  noh

Aga ütle siis ühe targa mehe nimi

noh
4 aastat tagasi
Reply to  noh

Siim Saareväli

Nimi
4 aastat tagasi
Reply to  noh

Aadam !

Tont
4 aastat tagasi
Reply to  noh

Üks olex Merle Mäesalu.

to tont
4 aastat tagasi
Reply to  Tont

Pandagu siis parem Merle Mäesalu Linnamajanduse juhiks.
Pole küll Kariladi erakond aga oleks ehk vahelduseks seal ka mõni tõeline juht, mitte lihtsalt erakonnale sobilik augutäide

kommenteerijale
4 aastat tagasi
Reply to  to tont

Täitsa huvitav teada, nüüd kui on välja öeldud, et Vikmani asemele saab Mäesalu, kellest saab Linnamajanduse juht. Huvitav, kes juhib sii Haapsalu konnatiigis, kas Sukles või Karilaid. Kes on tegelik otsustaja?

Nimi
4 aastat tagasi
Reply to  noh

üks iilus naese nimi olema Eeva !

Tore küll
4 aastat tagasi

Aselinnapeana ei saanus hakkama, aga premeeritakse???
Ja maandub veel soojema koha peale Linnamajanduses!!!

Elanik
4 aastat tagasi
Reply to  Tore küll

Kummaline, et Karilaid otsustab, kes mingisse ametisse määratakse aga ju siis kõrgelt Toompealt paistab paremini.

Õiglane oleks
4 aastat tagasi
Reply to  Elanik

Karilaid maha linnavolikogu esimehe kohalt ja Vikman asemele!

Kummaline
4 aastat tagasi
Reply to  Tore küll

Kogu Keskfraktsioon oli Vikmani vastu aga sokutatakse ikkagi Linnamajanduse juhiks. Tundubki, et kui mujal kuskil hakkama ei saa ega tööga toime ei tule, siis Linnamajanduse juhiks kõlbad ikka.