0

Laupäeval tuleb jahe ja vihmane ilm

BNS

Foto: Urmas Lauri
Ilmateenistuse andmeil hakkab öösel sadama. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval on tulemas jahe ja vihmane ilm, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on muutliku pilvisusega ilm. Enne keskööd võib ida pool hoovihma sadada. Pärast keskööd jõuab saartele uus sajuala ja laieneb mandrile. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8 m/s, saarte rannikul puhanguti 12. Sooja on 6-12 kraadi.

Peipsi järvel puhub läänekaare tuul 3-8 m/s ja laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Võib olla üksikuid sajuhooge. Nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 10-12 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, kohati on võimalik äike. Õhtu poole alates Lääne-Eestist selgineb ja sajuhood lõpevad. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 11-16, Kagu-Eestis kuni 19 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 5-10 m/s ja laine kõrgus on 0,5-1 meetrit. Ajuti sajab vihma ja võib olla äikest. Nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 14-17 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz