Andrus Ansip: peaminister ei tohi olla argpüks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eelmisel reedel jõudis Euroopa Parlamendi valimiskampaania käigus Haapsallu Eesti endine peaminister, Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip. Lemmi Kann

Eelmisel reedel jõudis Euroopa Parlamendi valimiskampaania käigus Haapsallu Eesti endine peaminister, Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip. Lemmi Kann

Eelmisel reedel jõudis Euroopa Parlamendi valimiskampaania käigus Haapsallu endine peaminister, Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip (Reformierakond), kes leidis, et Jüri Ratasel on viimane aeg selg sirgu ajada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pettunud kodanik
4 aastat tagasi

Kas need poliitikud, kes eiravad Eesti Vabariigi põhiseadust on ikka usaldusväärsed?
§ 12. Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.

Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.

uskmatu-Toomas
4 aastat tagasi

Endine tippkommunist ei peaks Eestit Euroopas esindama !

usun
4 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-Toomas

ikka peab, sest nii rahvas valib ju.

juss
4 aastat tagasi

Tubli! Ja peaminister ei tohiks ka valetada, ka mitte endine peaminister!

lycia
4 aastat tagasi
Reply to  juss

Ansipil täiesti õigus,,ratasel on viimane aeg selg sirgu lüüa,, Kuidas küll on võimalik, valetada rahvale suu sisse lubadusi ,kui teada on neil ,et raha nende täitmiseks pole ja riigieelarvega on ka nagu on–järjekordne valetajate kampaania enne valimisi ja rahvas loll, muudkui usub ja valib. lisaks veel need tobedused Le pen ja Ruuben oma ümmarguse sõrmeumbaugutähisega. Piinlik on ja kahju on, kohati juba muu maailm naerab meie üle. Rahandusminister on ka läbi pressimas mingeid aktsiiside muutmisi, mis on arvestades eelmise ratase valitsuse suurt viga -rahvas tassis aastaid raha Lätti, ei anna nüüd enam maksude tagasipööramine kaotatut tagasi ja võib juhtuda, et… Loe rohkem »

Pettunud kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  lycia

Selg sirgeks ja ilkujatele koht kätte näidata.

Siivi
4 aastat tagasi
Reply to  lycia

Lubadusi andsid enne valimisi kõik erakonnad ja mitte väikeseid. Ei maksa nüüd praegust valitsust selles kritiseerida. Kas ei mäleta enam mis lubadusi andis Reform, kui võimul oli 17 aastat. Kas ta täitis oma lubadused. Ei TÄITNUD.