Omniva plaanib hakata lehti ja kirju pakiautomaati viima

Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat

Eesti Postil on plaan üha enam teenuseid pakiautomaatidesse suunata, nende hulgas ka kirjad ja ajalehed, kirjutab ERR.

Omniva juhatuse liige Andre Veskimeister rääkis kolmapäeval, et ettevõte tegi mai algul analüüsi, millest selgus, et 82 protsenti Eesti inimestest elab kuue minuti autosõidu kaugusel lähimast pakiautomaadist. Kuivõrd see tähendab, et ligi 20 protsendil elanikest jääb lähim pakiautomaat kaugemale, kavatsevad nad tihendada pakiautomaatide võrgustikku. Möödunud nädalal võttiski Omniva vastu otsuse paigaldada tänavu kolme Balti riigi peale kokku 250 täiendavat pakiautomaati.

„Meie jaoks on inimesele lähedale minemine väga oluline. Inimese tarbimisharjumused muutuvad alles siis, kui teha asi talle kättesaadavaks ja see on mugav. Meie väidame, et pakiautomaat on mugav, nüüd on meie ülesanne see talle lähedale viia,” ütles Omniva juhatuse liige Andre Veskimeister.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
4 aastat tagasi

Eks siis Omniva saab tõesti suure kasumi ,inimesed lõpetavad lehe tellimised.Ei lähe ükski memm ega taat kuskilt 6km kauguselt omale jala lehte tooma ,kõigil ei ole autosid.Huvitav mis lollus järgmiseks välja mõeldakse.

juss
4 aastat tagasi

Pange oma lahvka kinni ja ärge minu kaduma läinud jõulukinki enam otsige!

kõik inimese hüvanguks
4 aastat tagasi

Vaata kui ilusti kirjutavad rahvale,et „Meie jaoks on inimesele lähedale minemine väga oluline…pakiautomaat on mugav.. Ütlen sinu moodi, Ott, et on ikka seal Omniva juhatuses kari lollakaid kokku aetud või peavad nad hoopis meid turakaks, kes ei tea, mis on hea ja mugav. Aga elame veel nagu ütleb saatejuht Reet.

Ätt Ott
4 aastat tagasi

On ikka lollakad , kust kohast ma selle auto võtan ja hobune va sindrinahk kooles ka ära !

Metsaelanik
4 aastat tagasi

Miks siis pakiroboteid kasutusele ei võeta, kui postiljonidele ei raatsita palka maksta (ega ühegile neile pandud kohustusele raha “raisata”)?

Mõistuse hääl
4 aastat tagasi

Öelge palun, mis kasu on vanainimesele, kes autoga ei sõida sellest, et lähim pakiautomaat asub 6 min.autosõidu kaugusel. Kolige jah kõik tooted-teenused internetti ja pakiautomaati, maapiirkonda jääb siis naturaalmajanduslik agraarühiskond. Ei no jah, elu Eesti moodi. Kurb, väga kurb!

Mati
4 aastat tagasi

Jah, ma arvan ka, et kui postkasti lehte enam tooma ei hakata, siis ma loobun lehetellimusest. Postkast on seotud mu kodumaja külge, on nagu osa elust, aga kui sel pole enam tähtsust… Elu automatiseerub – jäävad internet ja sarnased asjad. Kahju. Aga riik peaks ikkagi inimese eest seisma.

hehh
4 aastat tagasi
Reply to  Mati

ei seisa see riik midagi inimese eest, Eesti Post ju riigiettevõte, kes peab riigile enamiku oma kasumist ära maksma ja kindel rahanumber neile ette kirjutatud, mida riik ootab, proovi sa vähem teenida