0

Teisipäeval tuleb kuni 27 kraadi sooja

Avatar

BNS

Foto: Urmas Lauri
Homme tuleb kuni 27 kraadi sooja ja hoovihma. Foto: Urmas Lauri

Ilmateenistuse prognoosi järgi on teisipäeval kohati oodata vihma ja sooja on kuni 27 kraadi.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Südaöö paiku sajab üksikutes kohtades hoovihma, pärast keskööd liiguvad intensiivsemad vihmahood Lääne- ja Lõuna-Eestist põhja-kirde suunas. On äikest. Puhub lõunakaare tuul 1-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Sooja on 11-17 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 3-7, öö hakul puhanguti 10 m/s. Laine kõrgus on 0,3 kuni 0,8 meetrit. Hommikul sajab hoovihma ja nähtavus on heast mõõdukani. Sooja on 14-17 kraadi.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Õhtu poole koonduvad intensiivsemad sajuhood Põhja-Eesti kohale. Puhub idakaare tuul 1-7, rannikul puhanguti 10 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Sooja on 22-27, rannikul kohati 16 kraadi.

Peipsi järvel puhub idakaare tuul 3-7, pärastlõunal puhanguti 10 m/s. Laine kõrgus on 0,3 kuni 0,8 meetrit. Hommikul ja päeval sajab hoovihma ja võib äikest olla. Nähtavus on heast mõõdukani. Sooja on 20-23 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz