Pühapäeval näeb Haapsalus kohaliku tantsutrupi eksootilist tantsuetendust

Haapsalu kõhutantsijate juhendaja Kairi Reinvee. Foto: erakogu
Haapsalu kõhutantsijate juhendaja Kairi Reinvee. Foto: erakogu

19. mail kell 14 on Haapsalu kultuurikeskuses võimalus näha Haapsalu idamaise tantsutrupi Iiriseõied hooaja lõpuetendust.

Lisaks idamaisele tantsutrupile Iiriseõied esinevad veel Haapsalu Rütmid, Hiiumaa tantsutrupp Sukar, Rositas del Oriente tantsijad ning solistid Iris Frolov ja Kairi Reinvee.

Laval saab näha särtsakat kõhutantsu-show’d, flamenkofusiooni, afro-kuuba tantsu, mustlastantse, Maroko ja Egiptuse rahvatantse ning lisaks loob rütmikollektiiv Haapsalu Rütmid meeleolu idamaise trummimuusikaga.

Idamaisesse tantsutruppi Iiriseõied on koondunud säravad Läänemaa naised, kes armastavad tantsida hingele ja kehale, ning kellel on kombeks oma esinemistega ka publikut rõõmustada.

Pühapäevane kontsert tähistab Iiriseõite 13. tantsuhooaja lõppu. 13. hooaja jooksul on trupil olnud mitmeid juhendajaid ja õpetajaid. Iiriseõite praegune juhendaja Kairi Reinvee on rahvusvaheliselt aktiivne tantsuartist, koreograaf ja tantsuõpetaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments